Over mij

Bestand 20-10-16 18 10 52

“Gedrevenheid is mijn passie!”

Hallo beste bezoeker,

Ik ben Bianca van Rijn Wolswijk, ondernemend, gedreven sociaal en spontaan! 42 jaar, happy met manlief en een trotse moeder van vier zonen. Het zal inmiddels wel duidelijk zijn gezien deze website; ik heb een grote passie voor landelijk wonen. Het interieur veranderen door middel van styling, verven, het juiste kleur gebruik, met landelijke en gezellige woonaccessoires. Maar ook voor groen en bloemen decoraties in en om het huis. Ik haal veel inspiratie uit bladen, social media, en bezoek beurzen etc.

Tevens volg ik verschillende cursussen voor het bloemschikken.

Daarom is deze webwinkel gecreëerd. Zo zijn alle passies samen gecombineerd.

Wij verkopen landelijke sfeervolle woonaccessoires & cadeautjes onder de naam Puur sfeer.

Landelijk, diverse houten artikelen omdat deze tijdloos zijn. Maar ook een vleugje stoere woon items die je huis net even wat sfeervoller maken. Vandaar de naam: Puur Sfeer.

Verder streven wij er naar om elke keer leuke unieke bijzondere woonaccessoires  in te kopen van een goede kwaliteit. Tegen een betaalbare maar eerlijke prijs.

Waarbij kwaliteit en een goede aflevering centraal staan.

Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf graag behandeld zou willen worden.

Heb je een speciale woon wens of ben je naar iets bijzonders op zoek?

Ik wil je graag helpen.

 

Sfeervolle groet,

Bianca van Rijn Wolswijk | Puur Sfeer Woonaccessoires

B_000004

Mijn verhaal

Na een moeilijke periode in mijn leven waarbij ik een zeer dierbare persoon verloor besloot ik mijn droom niet langer uit te stellen maar gewoon waar te gaan maken!!En zo startte ik mijn eigen proffesionele webwinkel in landelijke woonaccessoires eind 2016.Mijn liefde voor landelijk wonen, fotografie, stylen, creatief zijn, groene stukken maken en ja ook shoppen ? zijn allemaal samen gecombineerd in deze website en dit bedrijf.Het leuke contact met mensen geeft me tot op de dag van vandaag veel plezier en voldoening.En als ze dan ook nog eens tevreden zijn helemaal!

Missie & Visie

Kwaliteit, persoonlijk, landelijk, gezellig wonen, tevreden klanten en een sfeervol huis!

Een keer langskomen?

Vindt je onze artikelen mooi? Of heb je iets gezien op de website, social media of tijdens een fair?Je mag altijd (geheel vrijblijvend) even langskomen om de woonaccessoires te bekijken te meten etc. in “real life”

MAAK EEN AFSPRAAK

Puur Sfeer Woonaccessoires

INFORMATIE

veiligbetalen