Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Indien je een bestelling plaatst bij Puur sfeer verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel.

De algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd en/of aangevuld. De nieuwste versie van de algemene voorwaarden staan op de website en dit is de versie die momenteel geldig is.

Prijzen en verzendkosten

Alle prijzen van de artikelen op www.puursfeer.com worden weergegeven in euro’s en zijn exclusief 21% BTW.

Prijzen kunnen worden gewijzigd, om welke reden dan ook.

Verzendkosten worden apart berekend.

Bij afhalen (of bezorgen in de regio) van artikelen worden er uiteraard geen verzendkosten berekend.

Het rekeningnummer van Puur sfeer is NL87 KNAB 0258 8796 02 ten name van Puur sfeer.

Bestellen en betalen

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je per email een bevestiging met hierbij met de factuur.

✔️ Wij hebben er als webshop bewust voor gekozen (door ervaringen in het verleden) om de volgende voorwaarden te hanteren: de geplaatste bestelling dient eerst betaald te worden daarna gaan wij binnen 1 à 2 werkdagen over tot verzending.

✔️ Mogen wij dan om wat voor redenen dan ook de bestelling niet kunnen leveren. Dan boeken wij het gehele aankoopbedrag keurig naar u terug. Maar ons streven is de webshop op actuele voorraad te houden.

✔️ M.u.v. de Old Dutch collectie. De duurdere artikelen uit deze collectie deze zijn alleen op bestelling verkrijgbaar dus als zogenaamde pre order. Doorgaans dien je dan rekening te houden met 1 à 2 weken levertijd.

Je hebt de keuze uit meerdere betalingsmogelijkheden:

 • direct betalen via IDEAL / Bancontact/ Sofort banking.
 • direct betalen via PayPal, ING.
 • direct betalen via credit card.
 • betalen bij afhalen
 • Indien je hebt gekozen voor de optie “vooraf overmaken” dien je het totaal bedrag onder vermelding van het ordernummer binnen 5 werkdagen over te maken op rekeningnummer NL87 KNAB 0258 8796 02 ten name van Puur sfeer, gevestigd in Waarder. Als Puur sfeer na 5 werkdagen geen betaling heeeft ontvangen, zal de bestelling worden geannuleerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per email.
 • Levering en verzendkosten
 • De verzendkosten zijn altijd volgens de actuele Post.nl tarieven.
 • Pakketten worden altijd met Track & Trace verzonden. Dus traceerbaar voor ons en de klant.
 • Standaard verzending in Nederland
 • €7, 25 t/m 10 kilo etc....
 •  €13,25 van 10 t/m 30 kilo
 • Brievenbuspost t/m 2 kg €3,95
 • Pakketten buitenland, volgens de geldende tarieven van Post.nl
 • Bij bestelling van meerdere artikelen geldt het hoogste verzendtarief.
 • Je verzendkosten worden altijd gespecificeerd op je factuur.
 • Wij doen niet aan gratis verzending omdat wij onze mooie producten al zo scherp mogelijk aan u aanbieden.
 • Bij grote orders in een straal vanaf ons adres tot max. 55 km doen wij in overleg aan thuisbezorging. Dan berekenen wij wel voorrijkosten aan u door deze ontvangt u in een aparte factuur.

Levering

 • Wanneer je een bestelling voor 15.00 uur hebt gedaan, zal het pakket doorgaans dezelfde dag anders de dag erna worden verzonden. Zondag is de enige dag dat wij niet werken of verzenden.
 • Het kan zijn dat Puur sfeer hiervan moeten afwijken. Door feestdagen, privé drukte,  deelname aan een fair, door leveringsproblemen, door drukte bij de Post.nl etc.
  Is dit het geval? Dan wordt je persoonlijk per email door ons op de hoogte gesteld. In deze email zal ook de verwachte levertijd worden vermeld.
 • Het is mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Alle bestellingen worden door Puur sfeer conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden.
 • Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij je ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst per e-mail  in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren, of afspraken maken over evt. opnieuw toezenden bij voldoende voorraad van de bestelling. Bij voldoende voorraad zal je bestelling kosteloos door ons vervangen worden. Let op: vergeet je Puur sfeer in te lichten met betrekking tot vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht hierop of op bovenstaande voorwaarden.
 • Informatie
 • De informatie op Puursfeer.com is zorgvuldig samengesteld. Desondanks is het niet uit te sluiten dat er onvolledigheden of onjuistheden in de informatie aanwezig zijn. Puur sfeer is hiervoor niet aansprakelijk. Op www.puursfeer.com wordt door middel van fotomateriaal en afbeeldingen geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld van het te bestellen product te geven. Het kan echter voorkomen dat met name een natuur product op details afwijkt van het product zoals dit op www.puursfeer.com wordt getoond. Puur sfeer is niet aansprakelijk voor eventuele verschillen het beeld en de werkelijkheid.
 • Annuleren en retourneren
 • Je mag je bestelling altijd binnen 14 dagen annuleren door een e-mail te sturen naar info@puursfeer.com. Dan ontvang je van ons een bevestiging hierover.
  Het betaalde bedrag zal alleen na ontvangst van een “onbeschadigde retour artikel” aan je worden overgemaakt. Dat houdt in: de prijs van het artikel(en). De retour kosten voor verzending zijn voor rekening van de klant. Je dient je bestelling direct na ontvangst goed te controleren. Indien je om welke reden dan ook het ontvangen product niet wenst af te nemen, dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen te annuleren en retourneren.Ik verzoek je vooraf contact op te nemen omtrent eventueel retour zenden.
 • Het retour adres is : Puur sfeer, Prins Bernhardstraat 57, 3466 LS Waarder.
 • Na ontvangst van de retourzending, wordt het verschuldigde bedrag z.s.m. aan je overgemaakt.Als je een ander product hebt ontvangen dan je besteld hebt of het ontvangen product beschadigd is, zullen wij het product kosteloos vervangen indien voorradig. Anders zoeken wij samen naar een passende oplossing. Neem in dit geval altijd direct contact op via info@puursfeer.com.Bij het aanmelden van een retourzending bij voorkeur graag met track en Trace. Zodat wij rekening kunnen houden met de retourzending. En voor u als bewijs dat u het pakket heeft verzonden. En helaas voor eventueel zoek raken bij het verzendingsbedrijf.Garantie en aansprakelijkheidPuur sfeer hanteert de garantievoorwaarden van de fabrikant, distributeur of leverancier van het product of dienst. Deze garantieregeling doet niets af aan je rechten als klant op grond van de wet en de overeenkomst op afstand.Je kan aanspraak maken op de garantie direct na constatering van een defect tot uiterlijk 1 jaar na levering.

  Als je aanspraak wilt maken verzoek ik je schriftelijk of per email contact op te nemen.

  Puur sfeer kan niet worden gehouden aan uitbetaling van schadevergoeding, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Puur sfeer.

  Bij toekenning van een schadevergoeding zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan het aankoopbedrag zoals op de factuur staat aangegeven.

  Klachten

  Heb je een klacht dan kun je deze bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@puursfeer.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Persoonsgegevens / privacy

  Zie de pagina privacy policy.

  Overmacht

  Door overmacht, zoals ziekte, kan het mogelijk zijn dat  Puur sfeer de levering van je bestelling moet uitstellen. Ik zal je hiervan per email op de hoogte stellen.

  Je hebt het altijd het recht om je bestelling dan te herroepen door gebruik te maken van het annuleringsformulier. Deze ontvang je ook in de bevestigingsmail. Het eventueel reeds betaalde bedrag zal direct na ontvangst van het herroepingsformulier aan je worden terugbetaald.

  Contact

  Puur sfeer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder  nummer: 67659632.

  Het BTW nummer van Puur sfeer is: NL175997688B02.

  Alle contacten met betrekking tot overeenkomsten, bestellingen en overige vragen of klachten lopen via de email: info@puursfeer.com en/ of schriftelijk via:

  Puur sfeer
  Prins Bernhardstraat 57
  3466 LS WAARDER

  Puur sfeer is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer maar bij voorkeur graag communicatie via WhatsApp : 06-25577763. U krijgt altijd antwoord.

  Copyright

  Op de inhoud en vormgeving van www.puursfeer.com rust auteursrecht. Dat geldt voor alle afbeeldingen (tenzij openbaar gemaakt door producent of distributeur van de gefotografeerde producten) en teksten of delen van teksten. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dien je vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Puur sfeer. Indien toestemming hiervoor niet is gegeven en het copyright wordt geschonden dan zal ik hierop actie ondernemen.

 • Met sfeervolle groet, Puur Sfeer